Laste opp en signert kopi av en avtale

Hvis mottakeren signerer et dokument og returnerer det til deg utenfor Adobe Sign-signeringsprosessen, kan du laste opp det signerte dokumentet tilbake til Adobe Sign slik at du har oversikt.

Merk:

Handlingen Last opp signert dokument blir synlig når:

• Avtalen er i en sekvensiell signeringsflyt.
    • Parallelle signeringsflyter (inkludert hybridsigneringsflyter) tillater ikke at dokumentet lastes opp til signatursyklusen igjen.
  • Den neste mottakeren er en enkeltmottaker (ingen mottakergrupper).
  • Avtalen Pågår.

1. Digitaliser det signerte dokumentet.

• Skann hele dokumentet slik at det kan lastes opp som en PDF-fil eller et bilde (PNG/JPG/GIF).
  2. Som avsender av avtalen:

• Gå til Behandle > Pågår.
    • Utvid handlingslisten til høyre ved å klikke på Se mer.
    Utvid handlingene
    • Klikk på handlingen Last opp signert dokument.
    Klikk på handlingen Last opp signert dokument
  3. Et overlegg legges til på skjermen slik at brukeren kan legge ved filen som er den signerte kopien av avtalen.

• Klikk på koblingen Legg til fil.
    • Bla gjennom det lokale systemet for å finne og legge ved den signerte kopien av avtalen.
      • Når filen lastes opp, vil du se filnavnet i overlegget.
    • Merk av for alternativet Jeg bekrefter at dette opplastede dokumentet er en signert kopi.
    • Klikk på Last opp for å laste opp filen.
    Last opp signert dokument – legg til fil

Merk:

Bildet over viser vinduets innhold for prosessen “Last opp signert dokument” når du laster opp dokumentet for siste mottaker.

Hvis du laster opp et dokument før den siste mottakeren, endres overleggsteksten for å angi at påfølgende mottaker(e) vil motta det opplastede dokumentet som en avtale de skal gjøre noe med.

Nedenfor kan du se prosessen “Last opp signert dokument” hvis du laster opp et dokument midt i en transaksjon.

Last opp signert dokument – midt i prosessen
  4. Vellykket!

Behandle-siden finner du avtalen i kategorien Fullført (hvis den opplastede filen var på vegne av den siste mottakeren).

• Hvis det opplastede dokumentet er for en annen mottaker enn den siste, forblir avtalen i kategorien Pågår.
    Suksess

Merk:

Hvis dokumentet tas ut av Adobe Sign-systemet, fjernes alle Adobe Sign-felter fra dokumentet fra det øyeblikket. (Så hvis det fremdeles var noen underskrivere som ventet på å signere dette dokumentet, har de bare et automatisk generert signaturblokkfelt å legge inn signatur og e-postadresse i.)

Det opplastede dokumentet gjenspeiles riktig i Aktivitet-loggen og revisjonsrapporten.

Aktivitetslogg og revisjonsrapport