Opprette en rapport

Adobe Sign-tjenesteabonnementene Business og Enterprise kan kjøre en rapport over transaksjoner som er sendt fra brukere i kontoen. Rapporten produserer forskjellige grafer som viser prosentdel fullført av signering og gjennomsnittlig tid brukt på å signere. Du kan også eksportere en CSV-fil med rådataene som genereres av rapporten.

1. Hvis du vil generere en rapport, klikker du kategorien Rapport og deretter Opprett ny rapport.

1_create_new_report
  2. Angi de forskjellige parameterne som skal ha innvirkning på rapportresultatet, og klikk Kjør rapport. Du finner kontoparametere i den neste inndelingen.

2_run_report
  3. Siden med rapportresultatene åpnes og viser informasjonen basert på parameterne.

3_produced_report

Rapportparametere

• Intervall

Intervall-inndelingen lar deg samle inn data fra forhåndsdefinerte tidsrammer eller et egendefinert datointervall.

01a - R
  • Brukere og grupper

Brukere og grupper lar deg velge bestemte brukere eller gruppere å samle inn informasjon fra.

01b - R
  • Dokumenter

Dokumentområdet lar deg angi bestemte biblioteksdokumenter som er sendt ut.

01c - R
  • Dokumentnavn

Dette alternativet lar deg ta med deler av dokumentnavnet i rapportsøket.

01d - R
  • Mega Sign

Velg dette alternativet hvis du vil ta med Mega Sign-transaksjoner i rapporten.

01e - R
  • Forskjellige rapportdata

De fire siste innstillingene på siden er for å endre eller visuelt endre rapportresultatet og relaterte grafer.

01f - R

Rapportdata og alternativer

• Oppdatere rapporten med gjeldende data

Denne koblingen oppdaterer rapporten slik at den inneholder de nyeste transaksjonene.

update_with_currentdatalink
  • Lagre rapport

Lagre rapport lar deg lagre rapporten. Du får tilgang til den igjen ved å klikke kategorien Rapport.

save_report
  • Del rapport

Dette alternativet lar deg dele denne spesifikke rapporten med en e-postadresse, og den inneholder en egendefinert melding.

share_report
  • Planlegg rapport

Planlegg rapport bruker innstillingene for gjeldende rapport til å konfigurere en automatisk regelmessig rapport som genereres daglig, ukentlig eller månedlig. Du kan også velge mottakerne du vil sende den regelmessige rapporten til.

schedule_report
  • Eksporter rapportdata

Klikk Eksporter data for å laste ned en CSV-fil med rådataene som er generert i rapporten.

Merk:

Feltdata finnes ikke i CSV-rapportfilen som standard. Hvis du vil eksportere feltdataene fra signerte avtaler, må administrator i kontoen åpne en støtteforespørsel.

export_report_data
  • Utskriftsvennlig rapport

Utskriftsvennlig rapport henter en versjon av rapporten som er bedre formatert for utskrift.

printer_friendly