Vad förändras?

Adobe har gjort vissa smärre förändringar i en populär och uppskattad funktion i Photoshop CC 2015:Spara för webben. Denna funktion används för många syften – från förberedelser av resurser för webbplatser till optimering av foton med hög upplösning och generering av animerade GIF-bilder. Spara för webben är byggd för den tidigare ImageReady-produkten (som nu har upphört), dess kod är föråldrad och inte kan underhålla och utveckla nya funktioner.

Adobe Generator är en ny, modern och mer effektiv plattform för export av bildresurser från Photoshop. Adobe har byggt ny funktioner för den här plattformen under de senaste två åren inklusive de nya funktionerna Exportera som och Enhetsförhandsvisning. Tack vare Generator-plattformen kan vi utveckla nya smidiga arbetsflöden och införliva effektivare komprimeringsalgoritmer som PNGQuant i Photoshop.

Nya Exportera som arbetsflöden är en fullständig omvandling av funktionen för export av resurser från Photoshop. Det finns nya funktioner i Exportera som, t. ex. tillägg av marginal i en bild och export av former och banor till SVG. Vi introducerar även alternativet Snabbexport som tillåter snabb export av hela dokument eller valda lager utan dialog.

Adobe kommer inte längre att utveckla nya funktioner i Spara för webben och därför betecknas den nu som Äldre. Oroa dig inte. Inga funktioner har tagits bort och vi vet att det finns arbetsflöden som fortfarande behöver Spara för webben. Däremot kan Spara för webben inte hantera nya dokument i Rityta.

Vi vill gärna höra dina åsikter medan vi fortsätter vår utbyggnad av Exportera arbetsflöden i Photoshop. Lämna gärna dina synpunkter på feedback.photoshop.com. Där kan du läsa andra personers förslag, betygsätta dem och delta i samtal med Photoshops ingenjörer och designer.

VANLIGA FRÅGOR

Har Spara för webben tagits bort från Photoshop CC 2015?

Nej. Spara för webben är fortfarande tillgänglig under Fil > Exportmenyn.

Jag använder Spara för webben dagligen. Blir arbetsflödet långsammare av det nya menysystemet?

Du kan hoppa över menyn helt genom att använda det befintliga kortkommandot:

(Windows) Ctrl + Alt + Shift + S
(Mac) Cmd + Opt + Shift + S

Vid behov kan du anpassa kortkommandot genom att välja Redigera > Kortkommandon.

Har några funktioner tagits bort från Spara för webben?

Nej. Spara för webben har bibehållits, men flyttats till Exportmenyn med beteckningen Äldre.

Innebär märkningen Äldre att Spara för webben kommer att tas bort i framtiden?

Kanske. Däremot kommer Adobe inte ta bort Spara för webben utan att erbjuda dess funktioner i ett nytt och förbättrat arbetsflöde. Vi vet till exempel att många människor fortfarande behöver vyn 2up, storlek för målfil, Konvertera till sRGB, metadata-alternativ och funktioner för animerad GIF. Om Spara för webben tas bort erbjuds dessa funktioner i ett nytt och förbättrat arbetsflöde.

Är det inte för tidigt att märka funktionen som Äldre om det fortfarande saknas arbetsflöden?

Spara för webben kan inte hantera ritytor korrekt och vi planerar inte att uppdatera den. Modifieraren Äldre ska informera om att Spara för webben fortfarande är tillgänglig, men inte längre uppdateras.

Avbryts min åtgärd eller mitt skript av den här åtgärden?

Nej, den här ändringen påverkar inte dina åtgärder eller skript. De fortsätter att fungera precis som vanligt.