Felmeddelande angående att NVIDIA OpenGL-drivrutinen förlorar anslutningen till bildskärmsdrivrutinen på grund av att Windows tidsgräns överskrids.: Felkod: 7 inträffar vid vissa 3D-funktioner, t.ex. renderingsinställningarna i 3D-sceninställningarna.

Lösning

Rendera dina bilder utan skuggor Stäng av skuggor i 3D-panelens sektion Sceninställningar.

Ytterligare information

Vi känner till två grafikkort som berörs av detta problem. Dessa är Quadro 1800 och GeForce GTX 690.