Endre navnet på en bibliotekmal

Det er enkelt å endre navnet på en mal, det krever bare et par trinn. Endre navn på de gamle malene for å holde oversikt over revisjoner eller betegne utgåtte maler du ønsker å beholde.

Merk:

Bare brukeren som oppretter en mal, kan redigere eller slette den.

Hurtigtrinn

1. Gå til siden Manage (Behandle).
  2. Kikk på Edit (Rediger) ved siden av bibliotekmalen.
  3. Skriv et nytt navn i feltet Template Name (Malnavn).
  4. Klikk på Save (Lagre).

Trinn for trinn

1. Klikk på Manage (Behandle), finn malen du vil redigere og klikk på koblingen Edit (Rediger) ved siden av malnavnet.

2. Klikk i feltet ved siden av Template Name (Malnavn) og gi malen et nytt navn. Når du er ferdig, klikker du på Save (Lagre) for å bekrefte endringene.

Tips fra teknisk støtte

• Selv om du har gitt tillatelse til at alle brukere i kontoen kan bruke malen (via tillatelsesinnstillinger), er det bare du som kan endre den.
  • Lagre ofte når du redigerer dokumenter! Du havner tilbake på behandlingssiden når du klikker på lagringsknappen, men det er bedre enn å miste det du har gjort.