Kontoinnstillingen Begrenset dokumentsynlighet

Kontoadministrator kan bruke innstillinger Begrenset dokumentsynlighet i Globale innstillinger, til å justere synligheten for filer i en transaksjon for underskivere og godkjennere, både under og etter signering.

Denne opplæringen viser bruk av denne innstillingen i et sammendrag og en velkomstpakke.

 

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet