Lösning på problemet där Photoshop kraschar på grund av libcef.dll
Plattform Beskrivning
Tillämpligt operativsystem Windows
Tillämpliga produktversioner Photoshop CC 2015.5 och Photoshop CC 2017

Problem

Vid start- och utskrift kraschar Photoshop på grund av att libcef.dllgenererar följande problemsignatur:

...
Händelsenamn för problem: APPCRASH
Programnamn: Adobe Spaces Helper.exe
Programversion: 0.0.0.0
Programtidsstämpel: 57fde35d
Modulnamn för fel: libcef.dll
...

Det här problemet är specifikt för Windows-operativsystemet.

Lösningar

Prova följande lösningar:

• Uppgradera till den senaste versionen av Photoshop.
  • Uppgradera till Windows 10 från Windows 7 eller 8.
  • Avmarkera Inställningar > Allmänt > Visa meddelanden.
  • Inaktivera Inställningar > Prestanda > Avancerade inställningar > Använd OpenCL.
  • Se till att Photoshop-tillägget som heter Bins inte finns installerat.
  • Avinstallera programmet NVIDIA GeForce Experience.