MSVCR120.dll mangler for Windows 7 med Adobe Photoshop CC 2015.

Problem:

Filen MSVCR120.dll mangler når du prøver å starte Photoshop CC 2015

Løsning

Photoshop CC 2015 krever Windows 7 Service Pack 1 eller nyere. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Systemkrav for CC 2015

Installer Windows 7 Service Pack 1 fra Windows Update eller fra denne koblingen: Hvordan installere Windows 7 (SP1)