Photoshop CC (2014) krasjer når du avslutter. Du arbeidet med forhåndsinnstillinger for Stiler, Pensler, Mønstre eller Verktøy.

Løsning

Dette problemet undersøkes. Bruk omgåelsene nedenfor til det slippes en løsning.

Løsning 1: Lagre forhåndsinnstillingene dine og erstatt så stilene med standardsettet.

1. I Photoshop, velg Rediger > Forhåndsinnstillinger > Forhåndsinnstillingsbehandling.
  2. Velg en type forhåndsinnstillinger, som for eksempel Pensler.
  3. Klikk på en av forhåndsinnnstillingene og klikk på knappen Lagre sett.
  4. Gi navn til settet ditt og klikk på Lagre.

Merk:

Det er best å lagre forhåndsinnstillingene dine på standardplasseringene:

• Mac OS: Users/[user name]/Library/Application Support/Adobe/Adobe Photoshop CC 2014/Presets/
  • Windows:  Users\[user name]\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop CC 2014\Presets\
Utfør disse trinnene for hver forhåndsinnstillingene dine for Pensler, Mønstre, Stiler og Verktøy.

Når det blir sluppet en løsning for dette problemet går du tilbake til Forhåndsinnstillingsbehandling, velger Last inn og velger de lagrede forhåndsinnstillingene dine.

Løsning 2: Deaktiver forhåndsinnstillingene for Pensler, Mønstre, Stiler og Verktøy i Synk-innstillinger.

1. Åpne Synk-innstillinger i Photoshop :
    • Mac OS: Velg Photoshop > Preferanser > Synk-innstillinger.
    • Windows: Velg Rediger > Preferanser > Synk-innstillinger.
  2. I Synk-innstillinger velger du Egendefinert fra forgrunnsvinduet Hva som skal synkroniseres under avanserte innstillinger.
  3. Velg bort forhåndsinnstillingene for Pensler, Mønstre, Stiler og Verktøy.

Hvis tidligere brukte forhåndsinnstillinger inneholder dette problemet, kan synkronisering gjøre at problemet gjenoppstår.

Når en løsning har blitt lanser aktiverer du forhåndsinnstillingene for Pensler, Mønstre, Stiler og Verktøy igjen under Synk-innstillinger.

Løsning 3: Ikke overfør forhåndsinnstillinger fra tidligere versjoner.

Ikke overfør forhåndsinnstillinger fra tidligere versjoner etter at du har utført trinnene ovenfor, da dette kan innføre forhåndsinnstillingene som forårsaker dette problemet igjen.

Hvis du fremdeles opplever gjentatte krasjer når du avslutter programmet etter å ha utført trinnene, kan du publisere krasjloggen på User to User-forumet (forums.adobe.com > Photoshop) med tittelen «OSX Crash on quit: mutex_lock».