Der opstår fejl i Photoshop, når du bruger en Wacom-tablet-pc

Der opstår en af følgende fejl i Photoshop, når du bruger en Wacom-tablet-pc:

• Menuer, paneler eller dialogbokse bliver hvide og svarer ikke
  • Genvejstaster holder op med at fungere
  • Udvælgelsesfunktionen med lasso-værktøjet lukker ned for tidligt og uventet
  • Photoshop svarer ikke

Løsning 1: Installer opdateringer til Mac OS

1. I Apple-menuen skal du vælge Softwareopdatering.

2. Installer Mac OS X Update 10.9.3 eller nyere.

3. Genstart computeren.

Løsning 2: Installer et plugin for at løse problemet

Bemærk: Denne løsning er kun til Photoshop CC (2013) og CS6.

1. Luk Photoshop, og download følgende fil til en placering, som du nemt kan finde.

Download

2. Pak filen WhiteWindowWorkaround.plugin ud, og flyt den til //Programmer/Adobe Photoshop [version]/Plug-ins/

3. Du kan kontrollere, at plugin'et er installeret ved at åbne Photoshop og vælge Hjælp > Systemoplysninger.

Scrol ned til nederst i teksten i dialogboksen, og se efter navnet på plugin'et.

Photoshop – Se efter følgende plugin: WhiteWindowWorkaround.plugin