macOS Compatibility-plugin

Find løsninger på følgende problem: Menuer, genveje, lasso-værktøjet, eller at applikationen holder op med at fungere ved brug af en Wacom-tablet på macOS

Relevante produkter

Relevant OS

Photoshop og Photoshop Elements

macOS

Adresserede problemer

Når du bruger Touch Bar, er penselindstillingerne låst

Følgende problem opstår, når du kører Photoshop CC 2017.0.1 på macOS 10.12.2 på en Macintosh-computer med Touch Bar:

• Penselstørrelsen på Touch Bar låses fast for visse pensler
    • Aktiveret for Photoshop-versioner, der er ældre end 18.2
    • Aktiveret for OSX 10.12.2 og nyere

Når du bruger Trackpad, resulterer det i, at Photoshop og Photoshop Elements fungerer uhensigtsmæssigt

Når du bruger en Apple Trackpad, opstår et af følgende problemer:

1. Det tager lang tid (ét sekund eller mere) at vise Photoshop-brugergrænsefladen, f.eks. værktøjs- og panelmenuerne
  2. Scrubby Zoom-funktionen fungerer ikke korrekt
  3. Photoshop svarer ikke
  • Aktiveret for Photoshop-versioner, der er ældre end 16.1
  • Aktiveret for OSX 10.11 og nyere

Genvejstaster holder op med at fungere

Følgende problem opstår, når du bruger en Wacom-tablet sammen med Photoshop og Photoshop Elements:

1. Genvejstaster holder op med at fungere
  • Aktiveret for Photoshop 14 og ældre
  • Aktiveret for Photoshop Elements 12 og tidligere
  • Aktiveret for OSX 10.10.x

Menuer, paneler eller dialogbokse bliver hvide og svarer ikke

Der opstår en af følgende fejl i Photoshop, når du bruger en Wacom-tablet:

1. Menuer, paneler eller dialogbokse bliver hvide og svarer ikke
  2. Genvejstaster holder op med at fungere
  3. Udvælgelsesfunktionen med lasso-værktøjet lukker ned for tidligt og uventet
  4. Photoshop svarer ikke
  • Aktiveret for Photoshop 15 og nyere
  • Aktiveret for Photoshop Elements 14 og nyere
  • Aktiveret for OSX 10.9.4 og tidligere

Der opstår en af følgende fejl i Photoshop, når du bruger en Wacom-tablet:

• Menuer, paneler eller dialogbokse bliver hvide og svarer ikke
  • Genvejstaster holder op med at fungere
  • Udvælgelsesfunktionen med lasso-værktøjet lukker ned for tidligt og uventet
  • Photoshop svarer ikke

Løsning 1: Installer macOS-opdateringer

1. I Apple-menuen skal du vælge Softwareopdatering.

2. Genstart computeren.

Løsning 2: Installer et plugin for at løse problemet

1. Luk Photoshop, og download følgende fil til en placering, som du nemt kan finde.

Download

2. Pak filen OSXCompatibility.plugin ud, og flyt den til //Applications/Adobe Photoshop [version]/Plug-ins/

3. Du kan kontrollere, at plugin'et er installeret ved at åbne Photoshop og vælge Hjælp > Systemoplysninger.

Rul ned til nederst i teksten i dialogboksen, og se efter navnet på plugin'et.

Photoshop – Se efter følgende plugin: WhiteWindowWorkaround.plugin