I 64-biters versjoner av OS 10.5 og nyere er enkelte eldre, valgfrie plugin-moduler bare tilgjengelige hvis Photoshop kjører i 32-biters modus:

1. I Finder velger du Gå > Programmer.

2. Utvid Photoshop-mappen. Høyreklikk deretter på ikonet for Photoshop-applikasjonen, og velg Vis info.

3. I Generelt-delen i informasjonsvinduet velger du å åpne i 32-biters modus.

4. Lukk informasjonsvinduet, og start Photoshop på nytt.

Merk:

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se 64-biters operativsystem – fordeler og begrensninger i Photoshop.