Kontodeling-funksjonen er tilgjengelig for tjenestenivåene Team, Business og Enterprise.

Aktivere eller deaktivere kontodeling mellom brukere

Kontodelinger er metoden for å vise avtalene til andre bruker som bruker Adobe Sign i Document Cloud. Alle avtaler som deleren har sendt og signert, vises for den det deles med via kategorien Behandle i kontoen deres.

Dette er en enveisrelasjon, og gir skrivebeskyttet tilgang til avtalene. Kontodeling er ideelt for ledere og administratorer som vil spore fremdriften for enkeltbrukere.

Merk:

Siden en deling gir skrivebeskyttet tilgang, kan ikke den det deles med redigere transaksjonen. Bare avsender av en avtale kan endre den (herunder signering, godkjenning, delegering og avbrudd).

Hurtigtrinn

1. Gå til Konto-siden eller hold markøren over navnet øverst til høyre, og klikk på Min profil.
  2. Gjør ett av følgende:
    1. Dele kontoen din: Klikk Del min konto for å dele kontoen din med andre brukere. Klikk plusstegnet øverst til høyre, og skriv deretter inn e-postadressen til brukeren du vil dele med. Klikk på Lagre.
    2. Via andre kontoer: Klikk Se andre kontoer for å be om at andre deler kontoen sin med deg. Klikk plusstegnet øverst til høyre, og skriv deretter inn e-postadressen til brukeren du vil skal dele med deg. Klikk Lagre.
    3. Godta en delingsforespørsel: Klikk Aksepter-koblingen for forespørselen under Del min konto.
    4. Sen en delingsforespørsel på nytt: Klikk send på nytt-koblingen for forespørselen under Se andre kontoer.
    5. Avbryt en deling: Klikk avbryt-koblingen for delingen under Se andre kontoer eller Del min konto.

Trinn for trinn

Hvis du vil vise delingsalternativene, holder du markøren over navnet øverst til høyre, og klikker på Min profil.

Nav to PErsonal Preferences

Se andre kontoer: Forespørsel om deling

Klikk plusstegnet øverst til høyre. Skriv inn e-postadressen til brukeren du vil vise kontoen for, og klikk Lagre. Vedkommende mottar en e-post, og forespørselen vises i inndelingen Del min konto.

View Accounts

Det vises et popup-vindu som ber deg om å angi e-postadressen til brukeren du vil vise.

• Skrive inn e-postadressen
  • Klikk på Lagre
Save Request to View

Det leveres en e-postmelding til adressen som ba om i visningen.

Forespørselen vises som VENTER til den forespurte godtar invitasjonen om å dele kontoen

Pending Request to View

Når forespørselen er godtatt, fjernes VENTER-flagget

Accepted Request to View

Delt innhold vises på Administrer-siden.

Alt delt innhold har en lys grå beskrivelse, som identifiserer hvem som har delt innholdet, under avtalenavnet.

Shared doc on Manage page

Del min konto: Del kontoen din med andre brukere

Klikk plusstegnet øverst til høyre. Skriv inn e-postadressen til brukeren du vil dele kontoen med, og klikk Lagre. Vedkommende mottar en e-post, og forespørselen vises i inndelingen Se andre kontoer.

Share my account

Det vises et popup-vindu som ber deg om å angi e-postadressen til brukeren du vil dele kontoinnholdet med.

• Skrive inn e-postadressen
  • Klikk på Lagre
Save Request to Share

Det leveres en e-postmelding til adressen som du vil dele innholdet med.

Forespørselen vises som VENTER til deleren godtar invitasjonen om å vise kontoen

Pending request to Share

Når forespørselen er godtatt, fjernes VENTER-flagget

Accepted Request to share

Godta en delingsforespørsel

Alle ventende delinger vises i inndelingene Se andre kontoer og Del min konto.

Slik godtar du en delingsforespørsel:

• Gå til Min profil > Personlige preferanser > Vis andre kontoer || Del min konto
  • Klikk én gang på delingen du vil godta, for å velge den
    • Dette viser Godta-koblingen
  • Klikk på Godta-koblingen
Accept a Share

Det vises en fullføringsmelding øverst i vinduet.

Venter-flagget fjernes, og delingen tas i bruk.

Successful Accept

Avslå en delingsforespørsel

Alle ventende delinger vises i inndelingene Se andre kontoer og Del min konto.

Slik avslår du en forespørsel om å vise eller dele:

• Gå til Min profil > Personlige preferanser > Vis andre kontoer || Del min konto
  • Klikk én gang på delingen du vil avslå, for å velge den
    • Dette viser Avslå-koblingen
  • Klikk på Avslå-koblingen
NAv to Decline

Det vises en fullføringsmelding øverst i vinduet.

Den ventende forespørselen fjernes fra listen over delinger.

Successful Decline

Send en delingsforespørsel på nytt

Alle ventende delinger vises i inndelingene Se andre kontoer og Del min konto.

Slik sender du på nytt e-postforespørselen om å vise eller dele:

• Gå til Min profil > Personlige preferanser > Vis andre kontoer || Del min konto
  • Klikk én gang på delingen som du vil sende e-posten på nytt for
    • Dette viser koblingen Send delingsforespørsel på nytt
  • Klikk på koblingen Send delingsforespørsel på nytt
Resend Share Request

Det vises en fullføringsmelding øverst i vinduet.

Resend Success

Avbryte en deling

Alle aktive delinger vises i inndelingene Se andre kontoer og Del min konto. Disse delingene kan avbrytes av begge parter.

Slik avbryter du en delt konto:

• Gå til Min profil > Personlige preferanser > Vis andre kontoer || Del min konto
  • Klikk én gang på delingen du vil avbryte, for å velge den
    • Dette viser koblingen Avbryt deling
  • Klikk på koblingen Avbryt deling
NAv to Cancel Share

Det vises en fullføringsmelding øverst i vinduet, og oppføringen fjernes fra listen over delinger.

Cancel Success