Slette et kontrollprogram

Når du sletter et kontrollprogram, fjernes det fullstendig fra kontoen.

Hvis du vil slette et kontrollprogram, klikker du kategorien Behandle, ruller ned til inndelingen Kontrollprogram og velger kontrollprogrammet med ett enkelt klikk (Obs! Ikke klikk Hent kode-koblingen). Klikk deretter Slett-knappen i det lille informasjonsvinduet øverst til høyre.

Hvis kontrollprogrammet allerede er deaktivert, blir du bedt om å bekrefte slettingen ved å klikke Slett-knappen.

Slette et kontrollprogram

Hvis kontrollprogrammet fremdeles er aktivert, vises et skjermbilde med en advarsel om at kontrollprogrammet fremdeles er aktivert og kan signeres av underskrivere.

Mer informasjon om å deaktivere kontrollprogrammer.

Slett

Merk:

Hvis du ikke deaktiverer kontrollprogrammet før du sletter det, kan andre fremdeles få tilgang til og signere kontrollprogrammet.