Deaktivere et kontrollprogram

Når du deaktiverer et kontrollprogram, er ikke kontrollprogrammet lenger tilgjengelig for underskrivere, men det vises i kontoen. Du kan aktivere kontrollprogrammet på nytt når som helst.

Slik deaktiverer du et kontrollprogram:

1. Klikk på fanen Behandle.
  2. Bla ned til kontrollprogramdelen og velg kontrollprogrammet ved å klikke på det.
    Merk: Ikke klikk på "hent kode"-koblingen.
  3. Klikk på Deaktiver i det lille informasjonsvinduet øverst til høyre.
NAv to Widget

Du får to alternativer for hvordan du vi deaktivere kontrollprogrammet.

• Omdiriger underskrivere til annen nettside: Du kan videresende underskriverne til en annen nettside, som gjeldende versjon av kontrollprogrammet eller en melding som angir at kontrollprogrammet ikke er tilgjengelig lenger.
  • Du kan også angi en egendefinert melding til underskrivere. Du kan skrive en melding som vises til brukere som forsøker å få tilgang til det deaktiverte kontrollprogrammet. Du kan legge til hyperkoblinger i meldingen ved å sette dem i klammer [ ]. Du kan også legge til etiketter ved å bruke |. Eksempel: [https://www.sign.adobe.com/ | Adobe Sign] vises som Adobe Sign.

Velg ønsket alternativ og klikk på Deaktiver.

Disable Widget

En melding om at kontrollprogrammet er deaktivert, vises.

Disabled message