Aktivere et kontrollprogram

Gjør følgende for å aktivere et kontrollprogram som tidligere er deaktivert:

  1. Klikk på fanen Behandle for å rulle ned til inndelingen Kontrollprogram.
  2. Velg kontrollprogrammet med et klikk
    Obs!
    Ikke klikk Få kode-koblingen.
  3. Klikk Aktiver-alternativet i det lille informasjonsvinduet øverst til høyre.
  4. Klikk på Aktiver-knappen. 
Nav to Enable Widget

 

Det vises en melding om at kontrollprogrammet er aktivert.

Successful widget enable

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet