MSVCR120.dll saknas i Windows 7 med Adobe Photoshop CC 2015.

Problem:

MSVCR120.dll-filen saknas när du försöker starta Photoshop CC 2015

Lösning

Photoshop CC 2015 kräver Windows 7 Service Pack 1 eller senare. Se systemkravet för CC 2015 för mer information

Installera Windows 7 Service Pack 1 från Windows Update eller från länken: Hur du installerar Windows 7 (SP1)

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy