Photoshop startes ikke fra Bridge

Efter installation af Photoshop CC 2015 på Mac OS opstår et af følgende problemer, når Bridge CC bruges:

• Hvis Photoshop ikke kører, og du vælger en hvilken som helst af kommandoerne til værktøjer (f.eks. Batch) eller vælger Filer > Indsæt > Photoshop fra Bridge, startes Photoshop ikke, og kommandoen køres ikke .
  • Hvis Photoshop kører, og du vælger Filer > Retur til Photoshop fra Bridge, gøres Photoshop ikke til det øverste, aktive program.

Løsning: Installer den seneste Bridge CC-opdatering

Installer den seneste Bridge CC-opdatering (v6.1.1), der blev udgivet på samme tid som Photoshop CC 2015. Vælg Hjælp > Opdateringer fra enten Photoshop eller Bridge for at finde de seneste opdateringer.