Brugergrænsefladen (UI) og dialogboksvinduer i Photoshop, Camera Raw, og Bridge har en sort baggrund. Den viser ikke sort tekst på en lys baggrund korrekt.

Dialogboksene inkluderer, men er ikke begrænsede til:

• Camera Raw
  • Gem til web
  • Blødgør
  • Linsekorrektion
  • Adaptiv vidvinkel
  • Filtergalleri
  • DICOM
  • JPEG2K
  • Oliemaling

Løsning

Deaktiver eller afinstaller eventuelle programmer, som renser harddisken. Du skal derefter udføre en reparationsinstallation på dit Mac OS X-operativsystem, for at geninstallere de manglende OS-filer.

Yderligere oplysninger

Programmer og værktøjer der renser din harddisk kan slette system- eller programfiler.

Deaktiver eller afinstaller eventuelle renseprogrammer fra tredjepart for at forhindre fremtidig sletning af påkrævede systemfiler.