Relevante versioner Alle
Relevante operativsystemer Mac og Windows

Problem

Lagene flyttes tilbage til deres oprindelige placering, når du trækker i dem.

Dette problem kan opstå, når du har et af følgende programmer installeret på computeren:

• iCopy
  • Synergy (software til deling af mus og tastatur)
  • ShareMouse
  • Ældre versioner af Wacom Intuos-driveren

Løsning

Afhængigt af, hvorfor du oplever dette problem med Photoshop, skal du prøve en af følgende løsninger:

• Installer den seneste driver til din Wacom Intuous-enhed.
  • Opdater din grafikdriver. Hvis problemet fortsætter, skal du deaktivere indstillingen Brug grafikprocessor i Photoshop (Indstillinger > Ydeevne > Brug grafikprocessor).
  • Afinstaller/fjern iCopy. Undersøg alternativt, om udvikleren har en version, der er kompatibel med Photoshop.
  • Afinstaller/fjern Synergy. Undersøg alternativt, om udvikleren har en version, der er kompatibel med Photoshop.
  • Afinstaller/fjern ShareMouse. Undersøg alternativt, om udvikleren har en version, der er kompatibel med Photoshop.