Problem

Når du arbejder i Photoshop, Photoshop Elements eller andre programmer, bryder programmet ned, og "selector name: mouseMoved" vises i fejlmeddelelsen.

Løsning

Opdater til Mac OS X 10.10.3 eller nyere. 

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online