Problem

Når du begynder at bruge et værktøj i Photoshop på Mac OS X, er der en forsinkelse, inden værktøjet reagerer. 

Løsning

Deaktiver BetterSnapTool eller evt. funktioner til fastgørelse af vinduer i BetterTouchTool. 

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online