Fejlbeskeder vedrørende FastCore, MMXCore og multiprocessor-ekstramoduler vises efter mislykket Photoshop CC-opdatering, når programmet åbnes. Du kan ikke gemme som PNG eller bruge funktionen Gem til web i Photoshop.

Løsning

Afinstaller Photoshop, slet Photoshop-applikationsmappen, og geninstaller.

1. Afinstaller Photoshop CC ved at vælge afinstalleringsikonet i Photoshop-applikationsmappen. Eller åbn kontrolpanelet Programmer og funktioner (Windows 7) eller brug Programmer > Afinstaller et program (Windows 8).
  2. Naviger til Programfiler/Adobe-mappen eller Programfiler(x86)/Adobe-mappen.
  3. Slet Adobe Photoshop CC (64 bit) eller Adobe Photoshop CC-mappen.
  4. Geninstaller og opdater Photoshop.

Yderligere oplysninger

Ekstramoduler og Photoshop

Tredjeparts-ekstramoduler: Kontrollér producentens hjemmeside før kopiering af tredjeparts ekstramoduler fra en ældre version af Photoshop til en nyere version for at være sikker på, at disse er kompatible med den nye version af Photoshop. Brug producentens installeringsprogram til at installere deres ekstramoduler.

Photoshop-leverede ekstramoduler: Kopiér aldrig Photoshop-leverede ekstramoduler fra en version til en anden; de er ikke kompatible.

Læs mere om plug-ins til Photoshop i denne TechNote: Indhold, der kan hentes (Plug-ins)

Send din installeringslogfil til Adobe

Kontakt Adobes tekniske support ved at oprette et indlæg på feedback.photoshop.com/photoshop_family, og få vejledning til, hvordan du sender installeringslogfiler til Adobe.

Logfilerne ligger i disse mapper:

• Windows 32-bit: \Programmer\Fælles filer\Adobe\Installers
• Windows 64-bit: \Programfiler (x86)\Fælles filer\Adobe\Installers

Logfilnavnet indeholder produktnavnet og installationsdatoen efterfulgt af ".log.gz." Filtypenavnet .gz angiver, at der er tale om et komprimeret format.