Når du går til Fil > Filinfo for bestemte filer i Photoshop, oplever du et eller flere af følgende problemsymptomer:

• Dialogboksen Filinfo åbner langsomt eller fryser.
  • Photoshop viser en advarsel "Kan ikke vise rå metadata, indhold for stort".
  • Rå data har for højt antal poster af typen "photoshop: DocumentAncestors ".

Operativsystemer

Windows og macOS

Løsning

For at løse dette problem skal du bruge scriptet angivet nedenfor til at fjerne de XMP-poster af typen 'photoshop: DocumentAncestors', der er for mange af.

Bemærk:

Dette brugerindsendte script leveres i forhåndenværende stand af Adobe og er ikke udførligt testet. Anvendes på eget ansvar.

Kilde: https://forums.adobe.com/message/8511978#8511978 af iamwickedtall.

For at løse dette problem skal du bruge scriptet som angivet nedenfor til at fjerne de XMP-poster af typen 'photoshop: DocumentAncestors', der er for mange af.

1. Download filen removePhotoshopDocumentAncestors.zip vedhæftet nedenfor, og pak den ud.

Download

2. Med det problematiske dokument åbent i Photoshop skal du trække og slippe filscriptet removePhotoshopDocumentAncestors.jsx hen på det åbne dokument.