Adobe har registreret følgende problemer ved kompatibiliteten, når Photoshop CC 2015 køres på Mac OS 10.11 (El Capitan).

Vi anbefaler, at du kører dine egne test på en partition, som ikke er til produktion, så du kan sikre, at det nye operativsystem fungerer sammen med hardwaren og driverne.

Hvis du oplever problemer, som ikke står listet her, kan du rapportere dem via vores websted til feedback.

Kendte problemer

Forsinkelser ved tegning, som påvirker forskellige dele af appen, herunder Zoom vha. musen, pladser på værktøjslinjen og skalering af rullelister

Der er udbredte forsinkelser ved tegning, som påvirker forskellige dele af appen, herunder:

• Zoom vha. musen
  • Adgang til underkategorierne for værktøj
  • Tilpasning af størrelser på rullelister

Vi har skabt et ekstramodul som en midlertidig løsning på dette problem.

Installer ekstramodulet OSXCompatibility:

1. Afslut Photoshop.

2. Download pakken med OSXCompatibility-pluginet (v 1.0.11):

Download

3. Når du har downloadet filpakken med ekstramodulet OSXCompatibility, skal du dekomprimere den ved at dobbeltklikke på den. Udpak alle file, hvis du bliver bedt om det.

4. I Photoshop-mappen skal du kopiere OSXCompatibility.plugin til mappen Plug-ins:

Programmer/Adobe Photoshop [Photoshop_version]/Plug-ins

5. Genstart Photoshop.

Udviklerne arbejder sammen med Apple for at udbedre problemet så snart som muligt.

Billeder bliver sorte, når kommandoen Billedstørrelse køres

Når kommandoen Billedstørrelse køres, er vinduet med eksempelvisning sort, eller dokumentet er sort efterfølgende.

Løsning 1:

Opdater Mac OS X til 10.11.1.