Adobe har opdaget de nedenfor angivne kompatibilitetsproblemer i forbindelse med kørsel af Photoshop sammen med macOS 10.12 (Sierra).

Adobe anbefaler, at du kører dine egne test på en partition, som ikke er til produktion, så du kan sikre, at det nye operativsystem fungerer sammen med hardwaren og driverne..

Hvis du oplever problemer, som ikke står listet her, kan du rapportere dem via vores websted til feedback.

Kendte problemer

Berørte versioner Photoshop CC 2015.5 eller tidligere
Operativsystem macOS 10.12 Sierra

Adobe har opdaget de nedenfor angivne kompatibilitetsproblemer i forbindelse med kørsel af Photoshop CC 2015.5 og tidligere på macOS 10.12 (Sierra).

Udskrivning i macOS Sierra går ned, mens der udskrives på visse printere og enheder

Vores teknikere arbejder på en løsning med henblik på en fremtidig opdatering.

Rettelser:

• Udskriv fra Lightroom
  • Forbliv på din aktuelle Mac OS X-version, og UNDLAD at opdatere til macOS 10.12 (Sierra), indtil opdateringen er frigivet.

Løsninger

• For nogle printeres vedkommende kan du ved at sørge for, at printerdriverne er opdaterede, løse disse stabilitetsproblemer. Bemærk: Det er muligvis ikke tilstrækkeligt blot at opdatere driveren. Du skal slette driveren, slette printeren, installere den nyeste driver og derefter installere printeren igen. Se dette dokument fra Apple vedrørende fejlfinding i forbindelse med udskrivning på OS X: http://support.apple.com/en-us/HT201539

Tastaturgenvejen Cmd+Mellemrumstast i macOS Sierra starter både Siri og Zoom ind-værktøjet

Problemer med opdatering af brugergrænsefladen når brugeren trækker rullepaneler i dialogbokse og paneler

Rettelse: Lad musen hvile over det rulbare område, og brug musehjulet eller bevægelser i pegefeltet til at flytte panelet i stedet for at klikke på rullepanelet og trække det op og ned.

Vores teknikere arbejder på en komplet løsning med henblik på en fremtidig opdatering af Photoshop CC.

Forhåndsvisning i browseren fungerer ikke fra Save for Web (Gem på internettet)

Rettelse: Gem dine billeder og/eller HTML fra Save for Web (Gem på internettet), og åbn den via Finder i en browser efter dit valg.

Vores teknikere arbejder på en komplet løsning med henblik på en fremtidig opdatering af Photoshop CC.