Denne artikel omhandler et kendt kompatibilitetsproblem, som du støder på, hvis du bruger Photoshop CC på macOS 10.13 (High Sierra), og angiver løsninger, så du kan undgå problemet.

Adobe har nedenstående kompatibilitetsproblem i forbindelse med brug af Photoshop sammen med macOS 10.13 (High Sierra).

Adobe anbefaler på det kraftigste, at vores kunder opdaterer til 2017-versionen af Photoshop CC, inden de opdaterer til macOS 10.13 (High Sierra). Ældre versioner af Photoshop CC er ikke beregnet til eller blevet testet tilstrækkeligt i forhold til at køre på macOS High Sierra. Vi anbefaler også på det kraftigste, at du kører dine egne test på en partition, som ikke er til produktion, så du kan sikre, at det nye operativsystem fungerer sammen med hardwaren og driverne (udskrivning osv.). Du kan måske med fordel beholde en ældre version af styresystemet, som er kompatibelt med ældre versioner af vores software.

Hvis du oplever problemer, som ikke er nævnt her, kan du rapportere dem via vores websted til feedback.

Berørte versioner

Berørte versioner Photoshop CC 2017 eller tidligere
Operativsystem macOS 10.13 High Sierra

Adobe har opdaget nedenstående kompatibilitetsproblem i forbindelse med brug af Photoshop CC 2017 og ældre versioner på macOS 10.13 (High Sierra).

Problem med fuldskærmstilstand med visning af Dock

Dokumentvinduet i Photoshop udvides ikke til at fylde hele skærmen, når macOS Dock vises. Problemet opstår ikke, hvis Dock er sat til "Skjul og vis automatisk"

1. Afslut Photoshop.

2. Download OSXCompatibilityPlug-in.zip på din computer.

Download

3. Når du har downloadet filpakken med ekstramodulet OSXCompatibility, skal du dekomprimere den ved at dobbeltklikke på den. Udpak alle file, hvis du bliver bedt om det.

4. Kopiér filen OSXCompatibility.plugin til mappen Plug-ins i Photoshop-programmappen:

Programmer/Adobe Photoshop [Photoshop_version]/Plug-ins

5. Genstart Photoshop.

Udviklerne arbejder sammen med Apple for at udbedre problemet så snart som muligt.