Photoshop bryder ned, når der bruges 3D-funktioner på en computer med et Intel HD-grafikkort.

Dette problem kan være relateret til visse grafikkort. Problemet løses ved at indstille Photoshop til at bruge en tidligere version af Shader Model-softwaren ved at installere CS6_shaders.txt-filen nedenfor.

Download

Bemærk: Den fil, som udpakningen resulterer i, fungerer som en cookie og er på ca. nul byte.

1. Afslut Photoshop.

2. Download CS6_shaders.txt.zip-filen.

3. Dobbeltklik på filen for at pakke den ud.

4. Kopiér den resulterende CS6_shaders.txt-fil ind i mappen Adobe Photoshop CC 2014.

Standardplaceringerne for Photoshop-mappen er:

• Mac OS: /Programmer/Adobe Photoshop CC 2014/
  • Windows: Programmer/Adobe/Adobe Photoshop CC 2014/
5. Genstart Photoshop, og udfør de trin, som førte til, at programmet brød ned.