Problem: Fejl i Photoshop eller Photoshop Elements, hvor MSVCP110.dll ikke blev fundet

Når du forsøger at åbne Photoshop eller Photoshop Elements, vises følgende fejlmeddelelse:

"Programmet kunne ikke startes, da MSVCP110.dll ikke blev fundet. En geninstallation kan muligvis afhjælpe problemet."

Løsning

Kontakt Google for at downloade Nik-plugins direkte, og geninstaller de relevante plugins ved hjælp af denne download.

Yderligere oplysninger

Problemet opstod, efter der blev sendt en automatisk opdatering af Googles Nik-ekstramoduler ud. Flere kunder fandt frem til, at problemet blev løst ved at hente og installere de opdaterede ekstramoduler direkte.