Lær, hvordan du løser Photoshop.exe-systemfejl ved opstart – Programmet kan ikke starte, fordi D3DCOMPILER_47.dll mangler på din computer.

Problem

Når du starter Photoshop CC (20.0), så vises der en dialogboks medPhotoshop.exe - Systemfejll:

Programmet kan ikke starte, fordi D3DCOMPILER_47.dll mangler på computeren. Prøv at geninstallere programmet for at rette fejlen.

Dialogboks med Photoshop.exe-systemfejl
Dialogboks med Photoshop.exe-systemfejl

Berørte produktversioner

Photoshop CC (version 20.0)

Operativsystem

Windows 7

Løsninger

Løsning 1: Installer Microsofts opdatering til D3DCompiler

Se for at installere D3DCompiler-opdateringen Microsofts supportartikel:  https://support.microsoft.com/da-dk/help/4019990/update-for-the-d3dcompiler-47-dll-component-on-windows.

Genstart computeren, når opdateringen er installeret.

Start Photoshop CC for at kontrollere, om dit problem er løst. Hvis problemet ikke er løst, skal du udføre de trin, der er nævnt i Løsning 2 nedenfor.

Løsning 2: Kopier 'd3dcompiler_47.dll' til mappen "Adobe Photoshop CC 2019"

1. Gå i Stifinder til:

C:\Programmer\Adobe\Adobe Photoshop CC 2019\Required\Plug-ins\Spaces.

2. Kopiér fra den sti filen d3dcompiler_47.dll.

3. Indsæt filen på C:\Programmer\Adobe\Adobe Photoshop CC 2019\

4. Genstart computeren, og start Photoshop CC.