Sådan gør du, når du ser fejlmeddelelsen "CEPHtmlEngine.exe – Ingen disk", når du åbner en fil i Photoshop CC

Problem

Når du starter Photoshop på en Windows-computer, får du vist en dialogboks med titlen CEPHtmlEngine.exe – Ingen disk, der viser fejlmeddelelsen "Der er ingen disk i drevet. Indsæt en disk i drev D:."

Diskfejl i Photoshop
Der opstår en fejl af typen "CEPHtmlEngine.exe – Ingen disk", når du starter Photoshop på en Windows-computer

Operativsystem

Windows 7, 10

Midlertidig løsning

Du kan løse problemet ved at følge nedenstående trin:

1. Klik på Annuller i dialogboksen CEPHtmlEngine.exe – Ingen disk.

2. Åbn registreringsdatabaseeditoren.

Tryk på Windows + R, eller vælg Start > Kør. Skriv følgende i dialogboksen Kørregedit og klik på OK.

3. Find frem til følgende i registreringsdatabaseeditoren:
    Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Windows

4. Dobbeltklik på ErrorMode.

Følg disse trin i registreringsdatabaseeditoren
  5. Når dialogboksen Rediger DWORD-værdi (32-bit) vises, skal du ændre dataværdien fra 0 til 2.

Dialogboksen Rediger DWORD-værdi (32-bit)
    Dialogboksen Rediger DWORD-værdi (32-bit)
  6. Start Photoshop CC igen.