Problem

Når du bruger Marionetdukke-funktionen i Photoshop CC, vises de områder af masken, der overlapper andre områder, i magenta/pink i stedet for hvidt. 

Berørte produktversioner

Photoshop CC 19.0 og nyere

Operativsystem

Mac OS X 10.11.6 (El Capitan)

Løsning

Du kan løse problemet ved at opdatere Mac OS X til den nyeste version.

Du kan læse mere i dokumentationen fra Apple, som findes her.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online