Når Photoshop køres fra en konto uden administratorrettigheder, kræver Photoshop læseadgang til nogle mapper på systemniveau og læse-/skriveadgang til nogle mapper på brugerniveau.

Bemærk: Der kræves en konto med komplette administratorrettigheder til installation.

Der kræves læse-/skriveadgang til rodmappen af alle drev, som ikke er startdrev, der er angivet som arbejdsdisk i Photoshops indstillinger.

Der kræves læse-/skriveadgang til alle mapper, du har gemt filer i.

Der kræves læse-/skriveadgang til disse mapper på brugerniveau:

Der kræves læseadgang til disse mapper på systemniveau:

• Mac OS: Mappen System/Bibliotek og Programmer.

Bemærk: Mappen System/Bibliotek er ikke den samme som brugerens biblioteksmappe.

1. Vælg Gå > Computer

2. Vælg Macintosh HD > System > Bibliotek.

• Windows: Mappen Programmer (for 64-bit programinstallationer) eller mappen Programmer (x86) (for 32-bit programinstallationer).