Problem

Når du vælger en undermenu på en rulleliste i Photoshop, åbnes undermenuen først til højre, men vises derefter til venstre.

Fejlen er rapporteret på systemer med Windows.

Løsning

Sådan løser du problemet:

  1. Åbn dialogboksen Kør ved at trykke på Windows-tasten + R.

  2. Kopiér og indsæt følgende tekst under Åbn:

    shell:::{80F3F1D5-FECA-45F3-BC32-752C152E456E}

  3. Klik på OK.

  4. Dialogboksen Indstillinger for tablet-pc vises. Klik på fanen Andet.

    Vælg fanen Andet

  5. Vælg Venstre under Hånd, der skrives med. Det gør det muligt at vise menuerne til højre.

  6. Klik på OK.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online