Der vises tre markører i stedet for en i Adobe Photoshop CS4, Adobe Bridge CS4 og Camera Raw.

Detalje

DPI-størrelsen i Windows er indstillet til 150 %.

Løsning: Juster tekststørrelsen i Windows til 149 % eller 151 %.

Sådan ændrer du tekststørrelsen:

1. Vælg Start > Kontrolpanel > Udseende og personlige indstillinger > Skærm.
  2. Vælg Angiv brugerdefineret tekststørrelse (dpi) i menuen i panelet til venstre.
  3. Skriv 149 eller 151 i feltet Skaler til denne procentvise størrelse af den normale størrelse.
  4. Tryk på Enter, og klik på OK.
  5. Log af, og log derefter på for at ændre indstillingen.