Opdateringer til Photoshop CS6 version 13.1.x eller nyere vises ikke, når du vælger Hjælp > Opdateringer.

Bemærk: Du skal være Creative Cloud-medlem for at installere og opdatere Photoshop CS6 version 13.1.

Løsning

Deaktiver og afinstaller Photoshop CS6, og installer derefter Creative Cloud-versionen af Photoshop CS6. Få en licens via dit Adobe ID.

1. Vælg Hjælp > Deaktiver i Photoshop CS6.
  2. Klik på Deaktiver, og luk Photoshop.
  3. Kør afinstallationsprogrammet Afinstaller Adobe Photoshop CS6, der findes i programmappen til Photoshop CS6.
  4. Se afsnittet "Download tidligere versioner" i Overførsel og installation af Creative Cloud-apps, når afinstallationen er gennemført.
  5. Vælg Apps, og klik på Download under Photoshop CS6. Dette trin downloader og installerer Photoshop CS6.
  6. Åbn Photoshop, når installationen er gennemført. Når du bliver bedt om det, skal du vælge Få licens til software, og logge ind med dit Adobe ID.
  7. Afslut Photoshop.
  8. Åbn Photoshop igen.
  9. Vælg Hjælp > Opdateringer for at installere opdateringen 13.1.2.