Huomautuksen lisääminen tapahtumaan

Kun tapahtuma on lähetetty, voit lisätä siihen henkilökohtaisen huomautuksen hallintasivulla. Tämä huomautus näkyy vain sen syöttäneelle käyttäjälle ja ainoastaan Huomautukset-välilehdessä.

Esimerkkejä huomautuksista hallintasivulla

Pikaopas

1. Siirry Hallinta-sivulle.
  2. Napsauta tapahtumaa kerran.
  3. Napsauta Huomautukset-välilehteä sivun oikeassa alareunassa.
  4. Syötä huomautus kenttään.
  5. Valitse Tallenna huomautus.

Vaihe vaiheelta

1. Jos haluat lisätä tapahtumaan huomautuksen, siirry Hallinta-sivulle, napsauta sopimusta kerran sen valitsemiseksi ja napsauta sitten Huomautukset-välilehteä sivun oikeassa alareunassa.

Siirry Huomautukset-välilehteen.
  2. Syötä huomautus kenttään ja napsauta Tallenna huomautus.

Tallenna huomautus
  3. Sopimuksissa, joihin on lisätty huomautuksia, näkyy pieni huomautuskuvake sopimuksen päiväyksen vasemmalla puolella hallintasivulla.

Esimerkki huomautuskuvakkeesta

Huomautus:

Jos poistat huomautuskentän tekstin ja napsautat Tallenna huomautus -painiketta, huomautus ja sitä vastaava tapahtuman kuvake poistetaan.