Tapahtumarajoitusten ymmärtäminen

Adobe Acrobat Signin tapahtumarajoitukset

Adobe Acrobat Signin tapahtumia on rajoitettu lähettävän osapuolen palvelutason mukaisesti seuraavalla tavalla:

Tapahtumat/ käyttöoikeus/ vuosi

Tiedoston koko/ lähetys

Sivut/ tapahtuma

Allekirjoittajat/ tapahtuma

KBA-tapahtumat

Puhelintodennustapahtumat

Acrobat Standard
Yksittäinen/ryhmät

Rajaton

(Katso tiedot alla)

10 Mt

100

10

0

0

Acrobat Pro
Yksittäinen/ryhmät

Rajaton

(Katso tiedot alla)

10 Mt

100

25

0

0

Acrobat Sign SMB (pienyritykset)

150

(Katso tiedot alla)

10 Mt

100

25

0

0

Yritys

150

(Katso tiedot alla)

10 Mt

100

25

0

0

Business VIP

150

(Katso tiedot alla)

10 Mt

100

25

50

50

Suuryritys

150

(Katso tiedot alla)

10 Mt

500

25

50/v

50/v

Enterprise VIP

150

(Katso tiedot alla)

10 Mt

500

25

50

50

Tapahtumat/Acrobat Sign -käyttäjä:  Tapahtuma ilmenee joka kerran, kun sähköinen dokumentti tai toisiinsa liittyvien sähköisten dokumenttien kokoelma lähetetään loppukäyttäjälle Acrobat Signin kautta.

Käyttöoikeuksina myytävät Acrobat Sign -sopimukset sisältävät 150 tapahtumaa käyttäjää ja vuotta kohti, ellei ei toisin ole määritetty. Lue lisää Acrobat Signin käyttöön liittyvistä rajoituksista.

Business- ja enterprise-tason asiakkaat, jotka käsittelevät paljon tapahtumia tai jotka vaativat toimipistekohtaisen käyttöoikeuden, voivat keskustella myyntihenkilönsä kanssa tapahtumien ostamisesta ilman käyttäjämäärän rajoituksia.

Tiedoston koko/lähetys: Acrobat Sign rajoittaa lähetettyjen tiedostojen kokoa.

Jos yrität lähettää tämän rajoituksen ylittävän dokumentin, saat virheilmoituksen ”Latauksen raja ylittyi”.

Sivut/tapahtuma: koko tapahtumassa (kaikki tiedostot yhdessä) on rajoitus sivujen kokonaismäärälle.

Jos yrität lähettää dokumentin, jonka koko on suurempi kuin tilille määritetty rajoitus, saat virheilmoituksen ”Acrobat Sign ei voinut luoda sopimustasi, koska dokumentin tai dokumenttien koko ylittää sivurajoituksesi”.

Allekirjoittajat/elektroninen tapahtuma: se, kuinka moni voi allekirjoittaa sähköisen allekirjoitustapahtuman, vaihtelee palvelutason mukaan.

Yhden käyttäjän, työryhmien monikäyttäjän ja business-palvelutasoilla on kiinteä rajoitus sille, kuinka monta allekirjoittajaa tapahtumilla voi olla.

KBA-tapahtumat: tietoon perustuvassa todennuksessa on kyse edistyneestä allekirjoittajien todennusmenetelmästä, joka on käytössä business- ja enterprise-palvelutasoilla.

Puhelimella todennetut tapahtumat: puhelimella todennetuissa tapahtumissa on kyse edistyneestä allekirjoittajien todennusmenetelmästä, joka on käytössä business- ja enterprise-palvelutasoilla.

Tapahtumien rajoittaminen

Valvomme kaikkia asiakkaan Acrobat Signiin tekemiä pyyntöjä suojataksemme järjestelmäresursseja ja varmistaaksemme, että pystymme palvelemaan mahdollisimman montaa käyttäjää.

Saman kuluttajan (esim. saman käyttäjätunnuksen, IP-osoitteen tai sopimustunnuksen) käyttämien resurssien määrää rajoitetaan minuutti-, tunti- ja päiväkohtaisesti.

Kun kuluttaja ylittää rajoituksen, pyyntö hylätään HTTP 429 -vastauksilla.

Jokainen Acrobat Signiin tehty pyyntö arvioidaan sen käyttämän järjestelmäresurssien määrän perusteella. Samaan päätepisteeseen välitetyt eri parametrit voivat vaikuttaa resurssien kulutukseen eri määrin.

Tämän lisäksi jotkin pyynnöt voivat käynnistää pitkiä taustaprosesseja, jotka huomioidaan myös rajoitusten arviointialgoritmissa.

Siksi pyyntöjen määrää ei voi esittää yksinkertaisena pyyntöjen määränä tietyllä aikavälillä. Määritämme rajoituskäytäntömme historiallisten päivittäisten pyyntötietojen perusteella, järjestelmäämme kuormittaneet oikeutetut käyttötapaukset mukaan lukien.

Asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että käytäntömme ovat riittävän runsaita, jotta niillä ei ole vaikutusta normaalien päivittäisten työnkulkujen määriin.

Huomautus:

Rajoitustasot koskevat jokaista käyttäjää tilillä.

Jos järjestelmäsi käyttää apuohjelmiston käyttäjiä tekemään API-puheluita Acrobat Signille, on suositeltavaa jakaa tapahtumat useille apuohjelmiston käyttäjille, jotta rajoitustasot eivät aktivoidu kohdallasi yhtä todennäköisesti.

Ei.

Palvelupakettisi (Team, Business, Enterprise) vaikuttaa suoraan tapahtumien määriin.

Korkeammilla palvelutasoilla on korkeammat rajoituskynnykset.

Kun pyyntö saa HTTP 429 -vastauksen, se tarkoittaa, että käyttäjä on käyttänyt resursseja tietyllä ajalla sallittua enemmän. Kyseessä voi olla minuutti-, tunti- tai päiväkohtaisen rajoituksen rikkomus.

Virheilmoituksessa on ilmoitettu, kuinka monta sekuntia on vielä odotettava, ennen kuin esto poistetaan ja API-kutsuja voidaan jatkaa.

Sopimuksen luonnin (esim. Lähetä eränä, verkkolomakkeet ja mallit) REST API -kutsut tai muut kuin REST-päätepisteet palauttavat virheen kuten:

• "Olet saavuttanut tällä hetkellä ... ylärajan. Yritä <wait_time_in_seconds> sekunnin kuluttua uudelleen."

Muiden REST API -kutsujen pyynnöt (muut kuin sopimuksen luontiin liittyvät pyynnöt) palauttavat tällaisen virheilmoituksen:

• "Liian monta pyyntöä. Yritä <wait_time_in_seconds> sekunnin kuluttua uudelleen."

Muiden kuin REST API -kutsujen pyynnöt (muut kuin sopimuksen luontiin liittyvät pyynnöt) palauttavat tällaisen virheilmoituksen:

• "Liian monta pyyntöä - Järjestelmä on varattu juuri nyt. Palaa <wait_time_in_seconds> sekunnin kuluttua.

Merkittävää tapahtumaa odottavien maksullisten tilien kannattaa ottaa yhteyttä Success Manageriinsa rajoituskäytännön muuttamiseksi heidän tarpeidensa mukaan (jos tapahtuman odotetaan nostavan tapahtumien määrän rajoituksen kynnysarvoja suuremmaksi).