Ulkoisen arkiston määritys

Oman ulkoisen arkiston määritys

Arkistoi allekirjoitettujen sopimusten kopiot tiettyyn sähköpostiosoitteeseen tai Boxiin ja Evernoteen. Allekirjoitetun ja arkistoidun sähköpostiviestin kopio lähetetään joko antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai määrittämääsi palveluun.

Arkistot soveltuvat lähettämiesi sopimusten varmuuskopioiden säilyttämiseen.

Ulkoinen arkisto: sähköpostiosoite

1. Kirjaudu tilin ylläpitäjänä, siirry Tili-välilehteen ja valitse Tilin asetukset ja Ulkoinen arkisto.

2. Anna arkistona käytettävä sähköpostiosoite ja valitse Tallenna muutokset.

Ulkoinen arkisto: Box.com

1. Määritä ulkoinen arkisto Box-tilillä kirjautumalla tilin ylläpitäjänä ja siirtymällä Tili-välilehteen. Valitse Tilin asetuksetUlkoinen arkisto ja napsauta Box-logon vieressä olevaa Napsauta tästä -linkkiä.

2. Noudata ponnahdusikkunan Boxia koskevia ohjeita.

Ulkoinen arkisto: Evernote

1. Linkitä Evernote-tilisi ulkoiseen arkistoon kirjautumalla tilin ylläpitäjänä ja siirtymällä Tili-sivulle. Valitse Tilin asetuksetUlkoinen arkisto ja napsauta Evernote-logon vieressä olevaa Napsauta tästä -linkkiä.

2. Noudata ponnahdusikkunan Evernotea koskevia ohjeita.