Monikielisen lähetyksen ja allekirjoituksen määritys

Adobe Signin kaikilla palvelusopimustasoilla sekä lähettäjät että allekirjoittajat voivat valita haluamansa kielen 34 käytettävissä olevasta vaihtoehdosta, joihin kuuluvat muun muassa englanti, saksa, kiina, japani, korea, ranska, espanja, italia ja hollanti. Enterprise-palvelusopimustasolla lähettäjät voivat myös pyytää allekirjoituksia millä tahansa näistä kielistä.

1. Siirry tilin ylläpitäjänä Tili-sivulle ja valitse Tilin kielet.

nave_to_account_language
  2. Voit vaihtaa verkkosovelluksen oletuskielen tilisi käyttäjiä varten valitsemalla kielen Tilin oletuskieli -kohdassa olevasta pudotusvalikosta. Valitsemalla tämän asetuksen voit antaa käyttäjille oikeudet kielen vaihtamiseen tai estää kielen vaihtamisen.

account_languagepreferences
  3. Jos haluat vaihtaa allekirjoitustoiminnon kielen allekirjoittajia varten, valitse haluamasi kieli Allekirjoituksen kieli-kohdassa olevasta pudotusvalikosta. Valitsemalla tämän asetuksen voit antaa allekirjoittajille mahdollisuuden kielen vaihtamiseen tai estää kielen vaihtamisen.

signing_language