Monikielisen tuen määrittäminen

Monikielisen lähetyksen ja allekirjoituksen määrittäminen

Adobe Acrobat Signin kaikilla palvelusopimustasoilla sekä lähettäjät että allekirjoittajat voivat valita haluamansa kielen 34 vaihtoehdosta, joita ovat muun muassa englanti, saksa, kiina, japani, korea, ranska, espanja, italia ja hollanti. Enterprise-palvelusopimustasolla lähettäjät voivat myös pyytää allekirjoituksia millä tahansa näistä kielistä.

1. Siirry tilin ylläpitäjänä Tili -sivulle ja valitse Tilin kielet.

2. Voit vaihtaa verkkosovelluksen oletuskielen tilisi käyttäjiä varten valitsemalla kielen Tilin oletuskieli -kohdassa olevasta pudotusvalikosta. Valitsemalla tämän asetuksen voit antaa käyttäjille oikeudet kielen vaihtamiseen tai estää kielen vaihtamisen.

3. Jos haluat vaihtaa allekirjoitustoiminnon kielen allekirjoittajia varten, valitse haluamasi kieli Allekirjoituksen kieli-kohdassa olevasta pudotusvalikosta. Valitsemalla tämän asetuksen voit antaa allekirjoittajille mahdollisuuden kielen vaihtamiseen tai estää kielen vaihtamisen.