Monikielisen lähetyksen ja allekirjoituksen määritys

Global-tason tileillä allekirjoittajat voivat solmia sopimuksia omalla kielellään, ja lähettäjät voivat valita kielen yli 20 vaihtoehdosta. Adobe Sign Globalin tukemiin kieliin kuuluvat muun muassa englanti, saksa, kiina, japani, korea, ranska, espanja, italia ja hollanti.

Pikaopas

1. Siirry ylläpitäjänä Tili-sivulle.
  2. Valitse Tilin kielet.
  3. Valitse Adobe Sign -verkkosovelluksen oletuskieli tai allekirjoitustoiminnon kieli.
  4. Tarkista, haluatko antaa käyttäjille tai allekirjoittajille mahdollisuuden kielen valintaan.
  5. Valitse Tallenna muutokset.

Vaihekohtaiset ohjeet

1. Siirry tilin ylläpitäjänä Tili-sivulle ja valitse Tilin kielet.

Nave To Account Language
  2. Voit vaihtaa verkkosovelluksen oletuskielen tilisi käyttäjiä varten valitsemalla kielen Tilin oletuskieli -kohdassa olevasta pudotusvalikosta. Valitsemalla tämän asetuksen voit antaa käyttäjille oikeudet kielen vaihtamiseen tai estää kielen vaihtamisen.

Account LAnguage Preferences
  3. Jos haluat vaihtaa allekirjoitustoiminnon kielen allekirjoittajia varten, valitse haluamasi kieli Allekirjoituksen kieli-kohdassa olevasta pudotusvalikosta. Valitsemalla tämän asetuksen voit antaa allekirjoittajille mahdollisuuden kielen vaihtamiseen tai estää kielen vaihtamisen.

Signing Language