Adobe Signin opastetun navigoinnin piilotustoiminto allekirjoitusprosessin aikana on käytettävissä yritystason palvelussa.

Toiminnon kuvaus

Kaikilla vastaanottajilla käytetään oletusarvoisesti opastettua navigointia, joka siirtää vastaanottajat seuraavaan määritettyyn kenttään.

Sekä Aloita/Seuraava-nuoli että pakollisten kenttien laskuri (ikkunan oikeassa yläkulmassa) siirtävät vastaanottajan lomakkeen seuraavaan pakolliseen kenttään.

Normal Navigation

Kun näytössä oleva navigointitoiminto piilotetaan, vastaanottajan on käytävä koko teksti vierittämällä läpi kentän sijainnin etsimiseksi, eikä sopimuksen sisältöä voi yksinkertaisesti ohittaa.

Kun navigointi poistetaan, Aloita/Seuraava-nuoli poistetaan, ja oikeassa yläkulmassa olevassa pakollisten kenttien laskurissa näkyy vain teksti, joka osoittaa jäljellä olevien pakollisten kenttien määrän, mutta ei toimi linkkinä, jolla vastaanottaja voisi siirtyä kyseiseen kenttään.

Hidden Navigation

Käyttötapa

Lähettäjien ei tarvitse tehdä mitään muuta.  Asetuksella säädetään kaikki kyseiseen tiliin/ryhmään kuuluvia sopimuksia.

Allekirjoittajat voivat käyttää opastettua navigointia sen mukaan, miten asetus on määritetty:

• Kaikki (oletus) – Tätä asetusta käytettäessä opastettu navigointi on käytettävissä kaikilla sopimuksen vastaanottajilla.
  • Sisäinen – Sisäinen-asetusta käytettäessä opastettu navigointi on vain Adobe Sign -tililläsi olevien vastaanottajien käytettävissä.
    • Huomaa, että Adobe Sign -tililläsi olevat käyttäjät eivät vastaa yrityksesi käyttäjiä.  Käyttäjä katsotaan ”sisäiseksi” vain silloin, jos kyseisen käyttäjän sähköpostiosoite sisältyy käyttäjänä käyttäjäluetteloosi. Käyttäjän tilalla ei ole merkitystä.
  • Ulkoinen – Opastettu navigointi on vain ulkoisten vastaanottajien käytettävissä.
    • Ulkoiset käyttäjät käsittävät kaikki sähköpostiosoitteet, joita ei ole listattu käyttäjinä Adobe Sign -tililläsi.
  • Ei mitään – Opastettu navigointi ei ole yhdenkään vastaanottajan käytettävissä.

Toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Ohjaa vastaanottajia lomakekenttien käytössä sopimuksia täytettäessä ja allekirjoitettaessa -toiminto otetaan kaikilla tilin vastaanottajilla oletusarvoisesti käyttöön.

Tilitason järjestelmänvalvojat voivat määrittää asetuksen valitsemalla Tili > Tilin asetukset > Allekirjoitus-valinnat > Ohjaa vastaanottajia lomakekenttien käytössä sopimuksia täytettäessä ja allekirjoitettaessa.

Ryhmätason asetukset ovat sallittuja, ja ne korvaavat kyseisen ryhmän tilitason arvot.

Ryhmätason asetukset eivät tällä hetkellä ole käyttöliittymässä, joten jos haluat asentaa ryhmätason asetukset, ota yhteyttä Adobe Signin tukeen.

NAv to Setting