Riville sovitetut kuvakentät ovat saatavana palvelun Business- ja Enterprise-tasolla

Toiminnon kuvaus

Adobe Sign tukee kuvan lataamista lähettäjän määrittämään kuvakenttään. Kuva tallennetaan asiakirjaan kuten muutkin lomakekentät. Se on eristettävä tiedosto, jota lähettäjä voi käyttää myöhemmin:

• Oppilaitokset voivat pyytää opiskelijoiden kuvia, jotta heidät voidaan tunnistaa orientaation tai kokeiden yhteydessä.
  • Kiinteistönvälittäjät saattavat edellyttää lomakkeisiinsa sekä ostajan että myyjän kuvan liittämistä.
  • Palkkausprosessit, joissa vaaditaan asiakirjan (esim. henkilöllisyystodistuksen) kuva.

Riville sovitettuja kuvakenttiä voi lisätä mihin tahansa lomakkeeseen vetämällä ja pudottamalla sisällönluontiympäristön, normaalien tekstitagien tai Acrobatissa luotujen PDF-lomakkeiden avulla.

Huomautus:

• Ainoastaan uusi lähetystoiminto tukee riville sovitettuja kuvia.
  • Jos vanhaa lähetyssivua käyttävä lähettäjä yrittää ladata järjestelmään riville sovitettuja kuvia sisältävän asiakirjan, hänet ohjataan uuteen lähetyssivuun.
  • Riville sovitettuja kuvia käyttävät mallit eivät ole saatavana vanhan sivun malliluettelossa

Käyttötapa

Lähettäjät voivat lisätä riville sovitettuja kuvia asettamalla ne sisällönluontiympäristössä, käyttämällä tekstitageja tai muokkaamalla tekstikentän nimeä luodessaan lomaketta Acrobatilla.

Kuvakentät toimivat muiden kenttätyyppien tavoin:

• Asiakirjassa voi olla useita eri kuvakenttiä
  • Kuvakenttiä voi kopioida ja asetella eri paikkoihin, mikä mahdollistaa kentän kopioiden automaattisen täyttämisen.
  • Kuvakenttiä voi määrittää kenelle tahansa vastaanottajalle, joka voi käsitellä (ml. esitäyttää) kenttiä.
  • Kuvakentät sisältyvät raportointiin ja ne palauttavat alkuperäisen kuvatiedoston URL-osoitteen.

Tällä hetkellä Riville sovitettu kuva -objektiin voi lisätä ainoastaan .png- tai .jpg/.jpeg-tiedoston.

Sisällönluonti vetämällä ja pudottamalla

Kuvakentät kannattaa asetella asiakirjaan sisällönluontiympäristössä, koska se mahdollistaa kentän koon tarkan säätämisen. Tämä voi olla erittäin tärkeää käsiteltäessä tarkkojen säädösten alaisia kuvia, kuten passikuvia.

Kuva-objekti sijaitsee sisällönluonnin Datakentät-osiossa.

Kuvakenttä ankkuroidaan vasempaan yläkulmaan ja sen voi säätää haluttuun leveyteen ja korkeuteen vetämällä kentän oikeaa alakulmaa.

Kuvan lopullinen koko on ilmaistu Kuva-kentässä.

Esimerkki kentän vetämisestä ja pudottamisesta

Tekstitagin syntaksi

Riville sovitettu kuva -tekstitagia käytetään harvoin, koska tagissa ruudulle on määritettävä käytössä olevaa kirjasinta suurempi korkeus (kuten kentän korkeus normaalistikin määritetään).

Riville sovitetun kuvan luomiseen käytetty argumentti on :inlineimage(X),

jossa X on kentän korkeuteen lisättävien rivien lukumäärä.

Yhden "rivin” korkeus määräytyy tagin luomiseen käytetyn kirjasimen koon mukaan.

Esimerkiksi: {{inlineImageEx_es_:signer1:inlineimage(4)}} : kentän korkeus = 4 riviä

Esimerkki tekstitagista on esitetty alla oikealla ja sen tuottama kenttä vasemmalla.

Text Tag compare

Muista, että tagi ankkuroi kentän yläosan ja että rivit lisätään sen rivin alle, jossa tagi on kuvailtu.

Tämän takia kentän koon tarkka säätäminen on hankalaa, joten jos kentän on oltava täsmälleen tietyn kokoinen, sitä on ehkä säädettävä sisällönluonnissa ennen mallin tallentamista tai sopimuksen lähettämistä.

Lomakkeiden luonti Acrobatissa

Kun lomaketta luodaan Acrobatissa, riville sovitetun kuvan lisääminen vaatii tekstitagin syntaksin kirjoittamista tekstikentän Nimi-kohtaan (ilman päätyjen sulkeita).

Tässä hybridimenetelmässä on kaksi etua:

1. Lomakkeeseen asettamasi tekstikentän koko ja muoto säilytetään, kun dokumentti generoidaan Adobe Signissa. Näin varmistetaan, että kenttä sopii oikein sille varattuun tilaan ilman, että lisättävien rivien määrää tarvitsee arvata.
  2. Tekstitagiin lisätyt argumentit säilyvät. Tämän ansiosta voit käyttää Showif/Hideif-argumentteja sekä muita yleisimpiä tekstitagiargumentteja.
Riville sovitettu kuva -tekstitagin lisääminen Acrobat-kentän nimeen

Huomautus:

Kun kenttää asetetaan paikalleen, mikään argumentti ei muuta sen kokoa ja muotoa.  Jos lisäät tekstitagin syntaksiin rivejä, sisällytetyt rivit ohitetaan ja kentän koko säilyy sellaisena kuin olet sen erikseen määrittänyt.

Miten vastaanottajat voivat käyttää kenttää

Vastaanottajat lisäävät kuvansa kenttiin vetämällä ja pudottamalla  Kenttiin voi lisätä kaikenkokoisia kuvia, jotka venytetään tai pienennetään kentän reunojen mukaisiksi.

Kun kuva on paikallaan, kentän oikeassa yläkulmassa näkyy suuri musta X.  Sen napsauttaminen tyhjentää kentän ja palauttaa sen alkuperäiseen tilaansa.

Placed Image - Rebranded

Riville sovitettujen kuvien sallitut tiedostomuodot ovat .png, .jpg, ja .jpeg.

Muut tiedostomuodot aiheuttavat virheilmoituksen:

Image Error

Hyödyllisiä vinkkejä...

:label()

:label()-argumentin avulla voit antaa vastaanottajalle ohjeita, joten se on erityisen kätevä Riville sovitettu kuva -kentän kanssa.

:label()-arvolla annettu arvo näkyy kentässä sisällönluonnin aikana (kentän nimen sijasta) ja se lisätään oletusohjeen loppuun.

Alla on esimerkki kuvakentästä sisällönluontiympäristössä, mukaan lukien

:label("Passport Photo")

Label

Tämä on vastaanottajan näkymä allekirjoitustoiminnon aikana.

Huomaa, että Lataa napsauttamalla / vetämällä ja pudottamalla-tekstiä ei voi muuttaa.

label result

Mittayksikön muuttaminen

Sovelluksen oletusmittayksikkö on tuuma, mutta käyttäjä voi vaihtaa sen itselleen senttimetreiksi helposti.

UoM

Yksittäiset käyttäjät voivat muuttaa asetusta osoittamalla nimeään hiirellä ikkunan oikeassa yläkulmassa, valitsemalla Oma profiilini ja avaamalla profiilin muokkaustilan napsauttamalla Muokkaus.

Kun haluttu yksikkö on valittu, napsauta Tallenna.

Nav UoM

Järjestelmänvalvojat voivat pyytää tili- tai ryhmätason oletusasetusta ottamalla yhteyttä Adobe Signin tukeen.

Huomautus:

Mittayksikön vaihtaminen vaikuttaa kaikkiin sovelluksessa näytettyihin mittoihin eikä pelkästään kuvakenttiin.

Kuvien erottaminen

Riville sovitetut kuvat voidaan "erottaa” lomakkeesta raportointitoiminnon kautta.

Lähettäjät

• Siirry Hallinta-välilehdelle, hae se sopimus, josta haluat erottaa kuvan, ja valitse se napsauttamalla kerran.
  • Napsauta ikkunan oikeassa yläkulmassa Historia-välilehteä.
  • Napsauta Vie tiedot -linkkiä
Nav to History

Selain lataa CSV-tiedoston.

• Avaa CSV-tiedosto (Excelillä tai muulla sovelluksella, jolla avaat CSV-tiedostoja).
  • Hae Kuva-kentän osoittava otsikko Kentän nimeä käytetään CSV-tiedoston otsikkona
    • Solun sisältö on kuvatiedostoon johtava URL-osoite.
  • Kopioi ja liitä kyseinen URL-osoite mihin tahansa selaimeen.
  • Kuvatiedosto ladataan selaimella.
CSV File

Järjestelmänvalvojille

Kuvatiedostoon ohjaavat URL-osoitteet on suojattu käyttäjätasolla, ja sopimuksen lähettäjä voi käyttää niitä ainoastaan Vie tiedot -linkin kautta.

URL-osoite ei näy järjestelmänvalvojalle, joka käyttää kentän sisältöä suorittamalla Raportoinnin. Sen sijaan järjestelmänvalvojalle näytetään tiedoston asiakirjan raakatunnus, jonka hän voi erottaa API:n kautta.

Admin CSV Report

Huomautus:

Ladattu kuvatiedosto on sama kuin alkuperäinen lähetetty kuva.

Kun kuva on aseteltu kenttään, kuvaan tehdyt muutokset vaikuttavat vain kentässä olevaan kuvaan. Alkuperäiseen kuvatiedostoon ei koskaan tehdä muutoksia.

Toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Riville sovitetut kuvat ovat oletuksena saatavana palvelun Business- ja Enterprise-tasolla. Kenttätyypin paljastaminen ei edellytä muuta määrittämistä.

Ota yhteys Adobe Signin tukeen, jos haluat poistaa ominaisuuden käytöstä tili- tai ryhmätasolla.