Mahdollisuus siirtää kenttien sisällöt uuteen kirjastodokumenttiin edellyttää oikeutta käyttää Team-, Business- ja Enterprise-palvelutasojen edistyksellisiä lomaketoimintoja.

Kenttien siirtäminen dokumentin uuteen versioon

Saatat joskus kohdata tilanteen, että sinun on muutettava dokumentin tekstiä, mutta nykyisen mallin kentät ovat kunnossa.

Adobe Signin avulla voit tallentaa nykyisen kirjastodokumenttisi lomakekenttien peittokuvamallina. Voit tämän jälkeen lisätä tämän kenttien peittokuvan juuri ladattuun dokumenttiin.

Jos tiedoston sisältö on rakenteeltaan sama (tai lähes sama), sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin muokata kenttien asettelua haluamallasi tavalla, eikä kaikkia uusia kenttiä tarvitse luoda manuaalisesti.

Tämä prosessi ei millään tavalla muuta olemassa olevaa kirjastodokumenttia, ja jos kenttien asettelu vastaa aikaisempaa mallia, peittokuvan pitäisi sopia hyvin tarkkaan.

Vanhan mallin muokkaaminen kenttätason tallentamista varten

Sinun on tämän toiminnon suorittamista varten oltava alkuperäisen dokumentin omistaja.  Tällöin Hallinta-välilehdessä pitäisi olla kirjastodokumentin muokata-linkki.

Avaa dokumentti sisällönluontiympäristössä napsauttamalla muokata-linkkiä.

1. Napsauta oikeassa sivuvalikossa olevaa avattavaa Mallin ominaisuudet -valikkoa.

2. Määritä Mallin tyyppi -asetukseksi Molemmat. (Tavoitteena on luoda lomakekenttätaso.)

◘ Mallin nimi kannattaa muuttaa niin, että siitä käy selvästi ilmi, että kyseessä on vanha versio.

◘ Jos dokumentin versio on tärkeä eikä nykyistä mallia enää pidä käyttää, KUKA VOI KÄYTTÄÄ -arvoksi kannattaa määrittää Vain minä.

3. Tallenna muutokset sivun alaosassa (ja muista mallin nimi).

Uuden mallin luominen

1. Lataa uusi tiedosto uutena mallina. Anna sille yksilöllinen nimi sekaannusten välttämiseksi.

2. Kun dokumentti on latautunut sisällönluontiympäristöön, tarkista dokumentti olemassa olevien kenttien varalta ja poista ne.

◘ Tässä oletetaan, että aikaisemmat kentät on muotoiltu vaatimustesi mukaan, kun taas tuotuja kenttiä ei ole muotoiltu niin.

3. Avaa ikkunan vasemmassa yläkulmassa oleva Kenttämallit-vaihtoehto.

4. Valitse haluamasi lomakekenttätasomalli avattavasta Kenttämallit-valikosta ja napsauta Käytä-painiketta.

Kenttätaso otetaan uudessa dokumentissa käyttöön.

5. Säädä kenttiä, joiden tasausta on muutettava.

6. Tallenna uusi malli.

Huomautus:

Suosittelemme, että uudet mallit tallennetaan KUKA VOI KÄYTTÄÄ -osassa Vain minä -arvolla, kunnes olet testannut dokumentin perusteellisesti.

Testaus ja käyttöönotto

Uusi malli on välittömästi käytettävissä kirjastossa.

Suosittelemme, että testaat dokumentin lähettämällä sen ystävälliseen sähköpostiosoitteeseen, jotta voit tarkistaa, miten kentät toimivat lomaketta täytettäessä.

Jos sinun on muutettava kenttien paikkaa tai tarkistusta/toimintatapaa, voit tehdä tämän napsauttamalla Hallinta-sivulla olevaa muokata-linkkiä.

Kun uusi malli on läpäissyt testauksen, toimi seuraavasti:

1. Muokkaa mallia Hallinta-sivulla.

2. Avaa Lomakkeen ominaisuudet.

3. Muuta KUKA VOI KÄYTTÄÄ -arvoa:

○  Kuka tahansa ryhmäni käyttäjä – Dokumentin näkevät kirjastossaan vain ne Adobe Signin käyttäjät, jotka ovat mallin tekijän kanssa samassa ryhmässä.

►Työryhmätileillä on vain yksi ryhmä, joten ne eivät näe tätä vaihtoehtoa.

○ Jokainen käyttäjä omassa organisaatiossani – Dokumentin näkevät kirjastossaan kaikki tiliin kuuluvat Adobe Signin käyttäjät.

4. Tallenna malli.

Kuka tahansa ryhmäni käyttäjä
Kuka tahansa ryhmäni käyttäjä