Määritä ulkoinen arkisto

Arkistoi allekirjoitettujen sopimusten kopiot tiettyyn sähköpostiosoitteeseen tai Boxiin ja Evernoteen. Allekirjoitetun ja arkistoidun sähköpostiviestin kopio lähetetään joko antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai määrittämääsi palveluun.

Arkistot soveltuvat lähettämiesi sopimusten varmuuskopioiden säilyttämiseen.

Ulkoinen arkisto: sähköpostiosoite

Pikaopas

1. Siirry tilin ylläpitäjänä Tili-sivulle.
  2. Valitse Tilin asetukset.
  3. Valitse Ulkoinen arkisto.
  4. Anna vaihtoehtoinen sähköpostiosoite, johon haluat lähettää kopiot.
  5. Valitse Tallenna muutokset.

Vaihekohtaiset ohjeet

1. Kirjaudu tilin ylläpitäjänä, siirry Tili-välilehteen ja valitse Tilin asetukset ja Ulkoinen arkisto.

Archive
  2. Anna arkistona käytettävä sähköpostiosoite ja valitse Tallenna muutokset.

Archive - Email

Ulkoinen arkisto: Box.com

Pikaopas

1. Siirry tilin ylläpitäjänä Tili-sivulle.
  2. Valitse Tilin asetukset.
  3. Valitse Ulkoinen arkisto.
  4. Napsauta Box-logon vieressä olevaa Napsauta tästä -linkkiä.
  5. Noudata ponnahdusikkunan ohjeita.

Vaihekohtaiset ohjeet

1. Määritä ulkoinen arkisto Box-tilillä kirjautumalla tilin ylläpitäjänä ja siirtymällä Tili-välilehteen. Valitse Tilin asetuksetUlkoinen arkisto ja napsauta Box-logon vieressä olevaa Napsauta tästä -linkkiä.

Archive -box
  2. Noudata ponnahdusikkunan Boxia koskevia ohjeita.

ext archive6

Ulkoinen arkisto: Evernote

Pikaopas

1. Siirry tilin ylläpitäjänä Tili-sivulle.
  2. Valitse Tilin asetukset.
  3. Valitse Ulkoinen arkisto.
  4. Napsauta Evernote-logon vieressä olevaa Napsauta tästä -linkkiä.
  5. Noudata ponnahdusikkunan ohjeita.

Vaihekohtaiset ohjeet

1. Linkitä Evernote-tilisi ulkoiseen arkistoon kirjautumalla tilin ylläpitäjänä ja siirtymällä Tili-sivulle. Valitse Tilin asetuksetUlkoinen arkisto ja napsauta Evernote-logon vieressä olevaa Napsauta tästä -linkkiä.

Archive - evernote
  2. Noudata ponnahdusikkunan Evernotea koskevia ohjeita.

ext archive5