Raportin luominen

Adobe Document Cloud for Enterprise - Premium-tilit voivat ajaa raportin tilin käyttäjien lähettämiin tapahtumiin. Raportti luo erilaisia kaavioita, joissa esitetään allekirjoitusprosentti ja keskimääräinen allekirjoitusaika. Voit myös viedä CSV-tiedoston raportin luomista tiedoista.

Pikaopas

1. Valitse Raportit.
  2. Valitse Luo uusi raportti.
  3. Määritä raportin parametrit (katso kolmas kohta).
  4. Valitse Aja raportti.

Vaihekohtaiset ohjeet

1. Luo raportti valitsemalla Raportit-välilehti ja valitsemalla Luo uusi raportti.

1. Create New Report
  2. Määritä parametrit haluamasi raportin mukaan ja valitse Aja raportti. Tilin parametrit ovat myös seuraavassa kohdassa.

2. Run Report
  3. Raportin tulossivu tulee näyttöön ja näyttää parametrien mukaiset tiedot.

3. Produced Report

Raportin parametrit

Aikaväli

Aikaväli-osan avulla voit kerätä tietoja tietyiltä ajanjaksoilta tai mukautetusta päivämääräalueesta.

01a - R

Käyttäjät ja ryhmät

Käyttäjien ja ryhmien avulla voit valita tietyt käyttäjät tai ryhmät, joista tietoja kerätään.

01b - R

Dokumentit

Dokumentit-alueella voit määrittää tiettyjä kirjastodokumentteja, jotka on lähetetty.

01c - R

Dokumentin nimi

Tällä asetuksella voit sisällyttää dokumentin nimen osia raportin hakuun.

01d - R

Mega-allekirjoitus

Valitse tämä asetus, jos haluat sisällyttää raporttiin mega-allekirjoitustapahtumia.

01e - R

Sekalaiset raporttitiedot

Sivun neljä viimeistä asetusta muuttavat tuloksena olevaa raporttia ja siihen liittyviä kaavioita.

01f - R

Raportin tiedot ja asetukset

Päivitä raportti nykyisillä tiedoilla

Tämä linkki päivittää raportin sisältämään viimeaikaiset tapahtumat.

Update with current data link

Tallenna raportti

Tallenna raportti -komennolla voit tallentaa raportin. Voit avata sen uudelleen valitsemalla Raportit-välilehden.

Save Report

Jaa raportti

Tällä asetuksella voit jakaa tämän raportin sähköpostiosoitteen kanssa ja liittää mukautetun viestin.

Share Report

Ajoita raportti

Ajoita raportti määrittää nykyisen raportin asetuksilla automaattisesti toistuvan raportin, joka luodaan päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Voit myös valita vastaanottajat, joille toistuva raportti lähetetään.

Schedule Report

Vie raporttitiedot

Lataa CSV-tiedosto, jossa on raportissa luodut tiedot, valitsemalla Vie raporttitiedot.

Huomautus:

Kenttätiedot eivät oletusarvoisesti sisälly raportin .CSV-tiedostoon. Jos haluat viedä allekirjoitettujen sopimusten kenttätiedot, tilisi ylläpitäjän on avattava tiketti tuessa.

Export Report Data

Tulostettava raportti

Tulostettava raportti toimittaa raportin version, josta on poistettu eri kaaviot ja joka esittää raportin pelkillä luvuilla.

Printer FRiendly