Käytä dokumentissa lomakekenttämallia

Lomakekenttämallit ovat uudelleenkäytettäviä kenttätasoja, joita voi käyttää missä tahansa dokumentissa. Malleja voi käyttää, jos sinulla on kenttäasettelu, joka toimii useassa dokumentissa tai jos sinulla on dokumentti, joka voidaan lähettää usealla eri tavalla.

Kirjastodokumenttien tavoin lomakekenttämalleja voidaan muokata ja jakaa ryhmälle tai tilille.

Pikaopas

1. Määritä tapahtuma antamalla allekirjoittajan sähköpostiosoite, liittämällä dokumentti ja valitsemalla Tarkista tai lisää lomakekenttiä.
  2. Valitse Seuraava.
  3. Napsauta vedä ja pudota -luontinäkymässä vasemman yläkulman Lomakekenttämalli-painiketta
  4. Valitse Lomakekenttämalli avattavasta Valitse lomakekenttämalli -luettelosta.
  5. Anna tarvittaessa sivu, jolta mallin tulee alkaa.
  6. Valitse Käytä.

Vaihekohtaiset ohjeet

1. Tapahtuman määrittäminen:

• Syötä vähintään yhden vastaanottajan sähköpostiosoite.
    • Liitä dokumentti.
    • Valitse Esikatsele tai lisää allekirjoituskenttiä -kohta.
    • Napsauta Seuraava-painiketta.
    Send page
  2. Napsauta vedä ja pudota -luontinäkymässä vasemman yläkulman avattavaa Lomakekenttämalli-luetteloa.

3. Valitse lomakekenttämalli avattavasta Valitse lomakekenttämalli -luettelosta.

Select Template
  4. Anna tarvittaessa sivu, jolta mallin tulee alkaa.

3. Set Template page
  5. Syötä lomakekenttämalleja napsauttamalla Käytä.

4. Click Apply