Sopimuksen allekirjoitetun kopion lataus

Jos vastaanottajasi allekirjoittaa dokumentin ja lähettää sen sinulle Adobe Signin ulkopuolella, voit ladata tämän sopimuksen takaisin Adobe Signiin ja pitää tietueesi kunnossa.

1. Siirry sopimuksen lähettäjänä Hallinta-sivulle.
  2. Napsauta kerran Allekirjoitettavana-luokassa olevaa sopimusta.
  3. Valitse Lataa allekirjoitettu kopio oikeassa yläkulmassa.
  4. Kirjoita viesti.
  5. Napsauta Valitse tiedosto -valintaa ja valitse sitten allekirjoitettu dokumentti.
  6. Valitse Vahvistan, että tämä lähetetty asiakirja on allekirjoitettu kopio asiakirjasta... -ruutu.
  7. Valitse Lataa.

1. Sopimuksen lähettäjä:

• Siirry kohtaan Hallinta > Lähetetty allekirjoitettavaksi.
    • Napsauta sopimusta, johon haluat ladata allekirjoitetun asiakirjan.
    • Napsauta asiakirjan Historia-välilehteä.
    • Hae historialuettelosta se vastaanottaja, joka lähetti allekirjoitetun asiakirjan, ja napsauta Lataa allekirjoitettu kopio -linkkiä.
    Nav to Agreement History
  2. Kirjoita allekirjoitetun kopion saateviesti.

Saateviesti lähetetään alkuperäiselle allekirjoittajalle. Näin hän saa tiedon, että olet ladannut tiedoston järjestelmään ja että allekirjoitusprosessi etenee.

3. Valitse Selaa.

Valitse allekirjoitettu dokumentti, jonka haluat ladata, ja valitse sitten Avaa tiedoston avausikkunassa.

Vaihtoehtoisesti voit kaksoisnapsauttaa dokumenttia, jota haluat käyttää.

4. Valitse Vahvistan, että tämä lähetetty asiakirja on allekirjoitettu kopio asiakirjasta... -ruutu.

Valitse Lataa.

2_upload_page
  5. Toiminto onnistui! Kun nyt tarkastelet kyseistä dokumenttia Hallitse-sivulla, näet sen olevan Allekirjoitettu-luokassa. Lataamasi dokumentti on oikealla paikallaan.

Success Banner

Huomautus:

Jos dokumentti on tuotu Adobe Sign -järjestelmän ulkopuolelta, kaikki Adobe Sign -kentät on siitä lähtien poistettu dokumentista. (Jos siis joidenkin allekirjoittajien on vielä allekirjoitettava tämä dokumentti, heidän käytössään on vain automaattisesti luotu kenttä allekirjoitusta ja sähköpostiosoitetta varten.)

Ladattu asiakirja näytetään asianmukaisesti Historia-välilehden tapahtumissa

4. Upload Reporeted on History

ja auditointiraportissa.

5. Uploaded Audit Report