Problem

I Photoshop CC 2015 har du plugin-moduler installert for mer enn fem forskjellige plugin-moduler fra tredjeparter. Plugin-modulene i den sjette åpningen laster ikke når de åpnes, eller så viser undermenyen forhåndsinnstillinger for dokumentstørrelse.

Løsning

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet