I 64-bitarsversioner av Mac OS 10.5 och senare är vissa äldre valbara plugin-program endast tillgängliga när Photoshop körs i 32-bitarsläge.

  1. I Finder väljer du Gå > Program.

  2. Öppna Photoshop-mappen. Högerklicka på Photoshop-ikonen och välj Visa info.

  3. I sektionen Allmänt väljer du Öppna i 32-bitarsläge.

  4. Stäng infofönstret och starta om Photoshop.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy