Lägga till en anteckning i en transaktion

När en transaktion skickas kan du koppla en personlig anteckning till den på sidan Hantera. Anteckningen visas endast för användaren som skapade den, och den kan endast visas på fliken Anteckningar på sidan Hantera.

Exempel på anteckningen på sidan Hantera

Stegen i korthet

1. Gå till sidan Hantera.
  2. Klicka på en transaktion.
  3. Klicka på fliken Anteckningar längst ned till höger på sidan.
  4. Skriv en anteckning i fältet.
  5. Klicka på Spara anteckning.

Steg för steg

1. Om du vill lägga till en anteckning till en transaktion går du till sidan Hantera, klickar på ett avtal för att välja det och klickar sedan på fliken Anteckningar längst ned till höger på sidan.

Gå till fliken Anteckningar
  2. Skriv en anteckning i fältet och klicka på Spara anteckning.

Spara anteckning
  3. Avtal med anteckningar har en liten anteckningsikon till vänster om avtalets datum på sidan Hantera.

Exempel på anteckningsikonen

Obs!

Anteckningen och ikonen för transaktionen raderas om du tar bort texten i anteckningsfältet och klickar på knappen Spara anteckning.